MOZGÁSRA FEL A STRANDON IS!

Pénteken újra elindul Czanik Balázs 20 állomásos roadshow-ja, ahol az egészséges életmód jegyében buzdítja mozgásra az embereket.

Bár a strandra leginkább pihenni járnak a legtöbben, azonban a fürdőhelyek nem csak a passzív, hanem az aktív kikapcsolódásra is kiváló helyszínt jelentenek. Czanik Balázs, a Capoeira aerobik megalkotója – az elmúlt évekhez hasonlóan – minden hétvégén vidéki strandokra látogat, és egészségügyi szűrésekkel, megannyi mozgásformával, valamint családi programokkal várja az érdeklődőket.

Czanik Balázs mintegy 2 évtizede azért dolgozik, hogy minél több emberrel szerettesse meg a mozgást. Egészséges életmód roadshow-jával ezért célozza meg nyaranta a fürdőhelyeket. A legkisebbektől az idősebbekig mindenki talál magának megfelelő mozgásformát, valamint az egészségmegőrzéshez szükséges információkat. A kánikula sem jelent akadályt, ugyanis a legtöbb aktivitás a vízben zajlik.

Az  érdeklődők edzéstervet illetve étrendet kaphatnak, valamint nagy hangsúly helyeznek a gyerekekre. Hiszen az egészséges életmódra nevelés gyerekkorban kezdődik, így a legkisebbeket is bevonják a programokba, melyek segítségével megtanítják a legfontosabbakra: mennyire fontos a gyümölcs és zöldségfogyasztás, a megfelelő folyadékmennyiség bevitele, a változatos táplálkozás!

Vendégünk: Czanik Balázs capoeira és aerobic edző, életmód tanácsadó

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.06.29.

Back To Top