MIVEL FOGLALKOZIK A KÖRNYEZETVÉDELMI INFLUENSZER?

 

A Premium es Terra rovatunk vendége Szebenyi Péter, akinek célja, hogy környezetvédelmi influencerként és a Klímapolitikai Intézet munkatársaként a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon.

Környezetvédelmi tanácsadással, szemléletformáló oktatással, vállalkozás zöldítéssel és zöldmarketing menedzsmenttel foglalkozik, amiről ezt írja: „Az online marketing és a környezetvédelmi szakmai tapasztalataim segítségével elősegítem a vállalkozásod ökológiai fenntarthatóságának növelését, amit üzletileg is profitábilissá teszek. Mindemellett a zöld marketing eszközeivel növelve a környezettudatos vásárlói számát.”

A Premium es Terra rovat vendégeként arról kérdezzük Pétert, mi mindent csinál egy környezetvédelmi influenszer? – kiskertet gondoz, amit az instagram oldalán követhetnek a nézők? Szemétszedést szervez? Gyerekeknek, cégeknek tart interaktív előadásokat a környezetvédelemről? Valószínűleg ezt mind, de a válasz Szebenyi Pétertől érkezik.

NYITÁNY – Szerémi Nórával
Adás: 2022.03.29.

Back To Top