“MINDEN NEGYEDIK” A RADNÓTI TESLA LABORBAN

 

Minden negyedik címmel a Manna Produkció jövő hétfőn mutatja be Csábi Anna rendezését a perinatális veszteségekről. A rendezőnő saját gyűjtéséből írt szövegek alapján mesél azokról a nőkről, akik megélik a bennük fejlődő élet elvesztését. Az Intermezzo vendége Csábi Anna.

 

Ma Magyarországon minden negyedik nő érintett, küzd meg ezzel a helyzettel és a gyásszal, amiről jellemzően nem beszélünk. A Radnóti Tesla Labor színpadán Fullajtár Andrea, Földes Eszter és Tordai Teri is megosztanak egy-egy való életből átemelt történetet.

A Minden negyedik előadás szövegkönyve több mint egy éves kutatási és gyűjtési munka eredményeképpen született. Az ötletgazda Csábi Anna és alkotótársai olyan édesanyákkal, családokkal beszélgettek, készítettek interjúkat, akik átélték ezt a veszteségélményt és történetüket szívesen megosztották.

Az előadásban a rendező alkotótársai olyan színésznők, akik mind hasonlóan fontosnak tartják, hogy erről a témáról nyíltan beszéljünk. Ők maguk is hozzájárultak szövegekkel, történetekkel a Minden negyedik létrehozásához. A színpadon Fullajtár Andrea, Földes Eszter, Tordai Teri, Szegvári Júlia, Sebők Maya és Gáspár Anna osztják meg velünk a „negyedik” nők legmélyebb titkait.

Műsor: Intermezzo

Kezdés. kedd 16:00

Műsorvezető: Bálint Edina

Back To Top