MEGNYÍLT AZ ART MARKET BUDAPEST 2021 VÁSÁR

 

A Reggeli Express vendége Ledényi Attila, az Art Market alapító igazgatója. A beszélgetés témája: Közép- és Kelet-Európa legnagyobb és Európa egyik kiemelkedő nemzetközi kortárs képzőművészeti vására, az Art Market Budapest 2021. október 7-10. között 11. alkalommal szolgál különleges élménnyel a műértő és műélvező közönségnek.

 

Magyarország legnagyobb, évente megrendezésre kerülő kortárs képző- és fotóművészeti kiállítása ezúttal 500 feletti művész több ezer alkotását mutatja be a közel 30 országból érkező, száznál több kiállító jóvoltából a Bálna Budapest lenyűgöző épületében.

A 2011-ben létrejött ART MARKET BUDAPEST nemzetközi kortárs képzőművészeti vásár olyan egyedülálló művészeti kompozíciót mutat be Európa kulturális szempontból egyik legizgalmasabb régiójában és városában, amely kiemelten kezeli az újszerű, inspiráló művészeti tartalmakat, a jövő épp most felemelkedő sztárjait, olyan friss művészeti inspirációkra épít, amelyek épp annyira táplálkozhatnak a feltörekvő régiók – kiemelten a poszt-kommunista kelet-európai országok –, mint a fejlett Nyugat új, progresszív generációjának művészetéből vagy más kontinensek Európában még kevéssé felfedezett művészeti választékából.

Műsor: Nyitány

Kezdés: péntek 7:00

Műsorvezető: Szerémi Nóra

Back To Top