MÁRCIUSBAN JÖN A BUDAPEST LÉGTORNA FESZTIVÁL

 

Március 19-én és 20-án tűzi műsorára a Fővárosi Nagycirkusz az I. Budapest Légtorna Fesztivált, amelyet a Hortobágyi Károly-díjas artistaművész, illetve a Magyar Légtornász Egyesület alapító elnöke, Vincze Tünde szervez, akit a programról a Reggeli Express-ben kérdez Szerémi Nóra.

A kétnapos esemény magában foglal egy Bajnokságot, amely a Selejtezőt és Döntőt követően Ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul. A program másik csúcspontja a Gálaest, amely során a hazai sztárvilág nagyjainak légtorna produkciói csodálhatók meg. 

A nagyközönséget is különleges programokkal várják: mindenki kipróbálhatja a légtornász-eszközöket, megismerhetik az ország különböző városaiból érkező Légtornász Centrumokat, színes kavalkád részesei lehetnek a cirkuszban és a cirkusz épülete előtt. A kétnapos programot egy fantasztikus gálaesttel zárják, amelynek során a hazai sztárvilág nagyjainak légtorna-produkciói tekinthetők meg élő zenei kísérettel. A gálaesten fellépő színművészek, zenészek, táncművészek: Köllő Babett, Wolf Kati, Szandi, Oláh Gergő, Kollányi Zsuzsi, Kiss Endi, Veréb Tamás, Szabó Ádám, Baronits Gábor, Pásztor Anna, Árpa Attila, Stana Alexandra, Gelencsér Tímea, Andrei Mangra, Hevesi Tamás, Nagy Alexandra, a Fricska táncegyüttes és Varga Viktor.

NYITÁNY – Szerémi Nórával
Adás: 2022.03.09.

Back To Top