KORHATÁRTALANUL – 50 UTÁN IS AKTÍVAN ENDREI JUDITTAL

 

A Reggeli Express vendége 7 óra után Endrei Judit, akivel a Korhatártalanul – 50 után is aktívan előadásáról beszélgetünk, amely a Márai Sándor Művelődési Házban lesz október 13-án.

 

 

 

“Az aktív idősödés témával akkor kezdtem el foglalkozni, amikor magam is idősödni kezdtem. Így nekem is fontos, és rájöttem, érdemes és tudok is a korosztályomnak, de akár a fiatalabbaknak is segíteni. A nyugdíjas évekre nem kell rettegve gondolni. Úgy érzem, hogy a velem való találkozás biztatást, energiát ad az embereknek. A múló évekhez való pozitív hozzáállás életet menthet. Egyébként Budapesten ritkán vagyok ilyen találkozókon és éppen ezért örülök, hogy az újonnan megnyílt Márai Sándor Művelődési Házban találkozhatunk.” – vallja Endrei Judit.

Az egész országra kiterjedő Kor-határtalanul program azt kívánja elérni, hogy a középkorúak és az idősödők is elfogadják: a változás része az életüknek, sőt lehetőség, hogy megtegyék mindazt, ami a következő életszakaszban is harmóniát, teljességet teremthet számukra.

Műsor: Nyitány

Kezdés: kedd 7 óra

Műsorvezető: Szerémi Nóra

Back To Top