KÖNYVES BLOGGER – MIT CSINÁL PONTOSAN, AKI EZZEL FOGLALKOZIK?

 

A hétfői Könyvjelző rovat vendége Fábián Réka, könyvesblogger, a Könyvmoly.com oldal tulajdonosa. Fábián Réka maga a megtestesült modern könyvmoly. Számos közösségi média platformon, több mint 20 ezres követőtáborral népszerűsíti az olvasást. Képei az igényesség legmagasabb szintjén közvetítik a könyvek himnuszát.

Ha éppen olvasnivalót keres, ne habozzon szétnézni az ő oldalán, mert biztosan talál ajánlást! Ha éppen egy könyv közben van, akkor se hagyja ki, mert már csak a vizuális élményért megéri ellátogatni hozzá, hogy a mélyebb tartalmakat ne is említsem. De lássuk csak, ki lakik a megnyerő képek és üzenet mögött!

“Nagyon sokat olvasok, saját kis könyvtárszobám van otthon és hiszem azt, hogy az olvasás a legjobb terápia. Az olvasás és a könyvek nekem már nem csak kikapcsolódást, hanem egyben egy olyan munkát is jelentenek, amit szívvel-lélekkel csinálok és nagyon szeretek. Dolgozó anyaként nagyon fontos számomra a családom, ugyanakkor odafigyelek magamra is, az énidő és a testi-lelki-szellemi egészség nálam létfontosságúak. “

NYITÁNY – Szerémi Nórával
Adás: 2022.02.28.

Back To Top