KOLTAI RÓBERT A VETÍTŐBEN

 

A Vetítő rovatban egy karácsony előtti beszélgetést elevenítünk fel. A műsor vendége Koltai Róbert Jászai Mari-díjas magyar színművész, filmrendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. A téma pedig a legújabb szívmelengető karácsonyi reklám.

A Magyar Telekom idei karácsonyi kampányában a törődés és a személyes találkozás értéke kerül a középpontba.

A kampány célja, hogy megmutassa, a járványidőszak alatt milyen sok minden megoldható digitális eszközök segítségével, de mégis mennyire fontosak a személyes találkozások, az egymással való törődés.

A Magyar Telekom és a DDB Budapest reklámügynökség nyerte a Deutsche Telekom idei karácsonyi tenderét. Korábban még nem volt példa ilyen széleskörű kampány-együttműködésre a DT-országok között.

A reklámfilmet Magyarországon forgatták a Magyar Telekom és a DDB Budapest reklámügynökség ötlete nyomán, és hazánkon kívül további nyolc országban vetítik: Ausztriában, Horvátországban, Csehországban, Lengyelországban, Észak-Macedóniában, Montenegróban, Szlovákiában és Romániában.

A történet szerint a kisfiú felhívja a nagypapáját, mert nem elégedett a neki szánt csomag méretével, majd pontosan megírja, hogy mekkorát szeretne. A nagyapa, aki szeretné boldoggá tenni a gyereket, az óriási csomaggal buszra, majd vonatra száll, míg végül Szenteste megérkezik a családhoz.

A reklámot nemzetközi produkcióban forgatták, a svéd Stina Lütz-John Strandh rendező-operatőr páros vezetésével.

Műsor: Nyitány
Adás: 2021.12.30.
Műsorvezető: Szerémi Nóra

Back To Top