KISS BALÁZS KUNÓ ÍRÓ A REGGELI EXPRESS VENDÉGE

 

A Reggeli Express keddi vendége Kiss Balázs Kunó író, akivel a Megengedés művészete – könyvbemutató és előadásról beszélgetünk, amely 2021. november 25-én lesz a MagNet Közösségi Házban.

Mi a gátja boldogság megtalálásának, önmagunk elfogadásának és az önszeretet megélésének? Mert tapasztaltuk, hogy sokszor az élet elfogadása, avagy a jelen elfogadása nehéznek tűnik. Néha olyan kihívásokkal találkozunk, amitől szeretnénk minél előbb megoldani… s majd évekig, évtizedekig dolgozunk valamin önmagunkban, hogy végre megjavítsuk, kijavítsuk a személyiségünket, az életünket… hogy jobbá tegyük magunkat, megoldjuk a problémákat…

De egy idő után ez egy végeláthatatlan küzdelemnek tűnik az élettel, önmagunkkal. Hogyan lehet megteremteni a belső békét, a VALÓDI belső nyugalmat, amikor valódi elfogadásban vagyunk, és nem csak pillanatnyi jó érzéseket keresünk a munka, a kapcsolatok és más kihívások tengerében? Amikor nem arról szól az élet, hogy várjuk a hétvégét, vagy a nyaralást, hogy kikapcsolódjunk… amikor nem arról szól az élet, hogy megpróbálunk túlélni, élhető szinten tartani a problémáinkat. Hogyan lehet valódi, tényleges módon elfogadni az életet úgy, hogy az nem megalkuvás, nem beletörődés?

Kiss Balázs Kunó könyve erről szól, ezért a “Megengedés művészete” a címe – “Létezik-e vajon megoldás a fenti kérdésekre? Mármint, valódi megoldás. Én hiszem – tapasztalom! – hogy van megoldás, és ezt szeretném elmesélni, hogy én hogyan találtam meg.”

Műsor: Nyitány

Adás: Kedd 7:00

Műsorvezető: Szerémi Nóra

Back To Top