JÓTÉKONYSÁGI KONCERT AZ UKRÁN MENEKÜLTEKÉRT

 

A Filharmónia Magyarország ismét együttműködésre ösztönzi zeneszerető közönségét. Ma este a gyulai Almásy-kastélyban adnak jótékonysági hangversenyt, de az eseményt online is követhetjük. Az Intermezzoban Bálint Edina Szamosi Szabolccsal, a Filharmónia Magyarország ügyvezető igazgatójával beszélget.

Összefogás. Segítség. Adakozás. Erős és ösztönző szavak, amiket a mostani időszakban talán még jobban átértékelünk, hiszen az egész világot megrázta az Ukrajna ellen indított támadás.

A Filharmónia Magyarország hiszi, hogy a zene ereje újra átlendíthet minket a nehéz pillanatokon. A klasszikus zenei élet művészei, Vásáry Tamás zongoraművész, Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész, Dés László szaxofon művész, Sebestyén Márta népdalénekes, Szamosi Szabolcs a Szegedi Dóm orgonaművésze, Horváth István tenor-, harmonikaművész, Kriszta Kinga szoprán, Oberfrank Péter zongoraművész és a Szent Efrém Férfikar ad közös jótékonysági koncertet a gyulai Almásy-kastély báltermében.

A hangverseny teljes bevétele az ukrajnából menekülők segítésére kerül felajánlásra a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül.

A jegy megvásárlása mellett további támogatás felajánlására van lehetőség a jegymester.hu oldalán. Aki nem tud rész venni a koncerten, akkor online hallgathatja a hangversenyt a Filharmónia Magyarország közösségi csatornáin és adományát utalással tudja eljuttatni a szervezet részére.

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.04.26.

Back To Top