JÖN AZ ÖREGLÁNYOK TALLÓS RITA RENDEZÉSÉBEN

 

A pénteki Múzsa vendége Tallós Rita színész-rendező, aki több nagysikerű előadásával már bizonyította, hogy kitűnő érzékkel választja ki, miből lesz sikerprodukció. Legismertebb rendezései többek között a Menopauza, a Naptárlányok vagy a Neil Simon – Különterem (avagy vágytól asztalig) című darabok. Májusban debütál az Öreglányok című vígjáték, Tallós Rita rendezésében, amely négy olyan hetvenes nőről szól, akik életük utolsó fejezetében, a hedonizmust és a nevetést választják. Néha nyersek, mégis rengeteg könnyedség és humor van bennük.

A darabot május 7-én játsszák a Ram Színházban, ahol az Anyatigrisek című darab is megtekinthető, amely tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. A darab négy anyáról szól, a darabban mindenkinek ismerős dallamok hangzanak el. Az Anyatigrisek legközelebb április 23-án lesz látható a Ram Színházban.

ÖREGLÁNYOK

Íme, négy nő. A mai hetvenesek, négy különböző kultúrájú „öreglány” – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a hedonizmust és a nevetést választják. Néha nyersek, mégis rengeteg könnyedség és humor van bennük. Négy nő. Rajtuk keresztül látjuk a huszadik század történelmét amelynek stigmáit ma is őrizzük … Öreglányok, akik úgy játszanak, mint a gyerekek a játszótéren. Nevetnek Isteneken, a társadalom korlátain, szerelmeken, betegségeken. Olyan nők, akikhez az élet nem volt mindig kegyes … Ez a komédia minden mondatával azt üzeni: NEVESS ÉS ÉLJ!

Szereplők:
Papadimitriu Athina
Kováts Kriszta
Oszvald Marika
Horváth Zsuzsa

NYITÁNY – Szerémi Nórával
Adás: 2022.04.01.

Back To Top