JÁTSZMA! – DR. CSERNUS IMRE IMPROVIZÁCIÓS ESTJE

 

Párkapcsolati szituációk élőben Stefanovics Angéla Jászai Mari-díjas színésznő és Janklovics Péter színművész előadásában, Csernus Imre pszichiáter kommentjeivel, február 23-án, a MOMKultban. A Reggeli Expressben kedden a női szereplővel, Stefanovics Angélával arról beszélgetünk, milyen párkapcsolati jelenségeket, konfliktusokat emelnek be a játékba.

 

Nem tud veszíteni és azonnal elszakad a cérna? Vita, kommentelés, tehetségtelenség… megannyi élethelyzet, változatos napi konfliktusok. Alkoholista a családban, bunkó a moziban, és valaki, aki mindig mindenkinél jobban tud… mindent. Ki a hülye?

Az est a párkapcsolatokban keletkező konfliktusokról és azok megoldásairól szól: hipochonder társ, szeretetéhség, önbizalomhiány, játékszenvedély… Csernus doki és a színészek a párkapcsolat nehézségeit veszik górcső alá. Zűrzavaros világunk gyakori élethelyzeteit Stefanovics Angéla és Janklovics Péter játssza el, majd Dr. Csernus kommentálja azokat. Ahogy gyakran elhangzik: a megoldások bizony rendkívül egyszerűek.

Érdekes kérdés, hogy vajon az előadásokban előforduló szituációk mennyire ismerősek a színészeknek és ők mit visznek magukkal haza az előadás után. Online előadásként debütált ez a darab 2020 év végén, most első ízben látható közönség előtt.

NYITÁNY – Szerémi Nórával
Adás: 2022.02.22.

Back To Top