IVANCSICS ILONA ÉS SZÍNTÁRSAI NAGYSZERŰ DARABOKKAL KÉSZÜLNEK AZ ÉVADRA

 

Az Intermezzo vendége Ivancsics Ilona, akivel társulatának idei programjairól beszélgetünk. A társulat a Szentendrei Skanzen Vigadó épületében tartja előadásait, ahol egy 200 férőhelyes színházi környezet várják a nézőket. Az Ivancsics Ilona és Színtársai nevű alkotóműhely közel másfél évtizede dolgozik együtt.

Azzal a céllal indultak Szentendrén, hogy minőségi felnőtt előadásokat létrehozva, a színházi kultúrára vágyó Dunakanyar közönség számára biztosítsanak igényes színházi szórakozást, elmélkedést és értékteremtést. Igazi kultúrmisszió ez, hiszen szívesen visznek színre igazi magyar dráma-kincseket; vendégül látnak vidéki és határon túli társulatokat, valamint azt is vállalták, hogy a többre érdemes produkciókat szárnyuk alá véve elutaztassák azokat az ország legtávolabbi pontjaira is.

Már ebben a hónapban láthatjuk az Akarsz velem kóborolni? bemutatóját, a Kék madár és a Skót mámor című darabokat, de áprilisban a János vitéz, a Gordiusz és a Miniszterelnök és a Fiú is színpadra kerül. Májusban pedig jön a Kilépőkártya ősbemutatója.

A színházkedvelők nagy örömére idén júniusban ismét lesz Szabadtéri Játékok a Skanzenben, ahol tíz napon keresztül olyan darabokat játszanak, mint a Koppányi aga testamentuma, az Akarsz velem kóborolni?, és a Kilépőkártya.

Az eseményen vendégül látják a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházat, akik az Apácák című darabot hozzák, valamint a Magyarock Dalszínházat is. Az ő előadásukban a Szép nyári nap lesz látható.

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.03.07. 16:00

Back To Top