ITT AZ ELSŐ MAGYAR KARÁCSONYI MOZIFILM, A NAGYKARÁCSONY

 

A Vetítő csütörtökön 8 óra után jelentkezik, a rovat vendége Zsigmond Emőke színésznő, a Nagykarácsony című romantikus vígjáték női főszereplője.

 

A filmben Szabó Kimmel Tamás ismert filmsztárt alakít, akinek bizony nagy szerepe van abban, hogy a főhős, Arnold (Ötvös András), a többszörösen kitüntetett tűzoltó, romantikus lánykérése balul sül el. Szerencsére az első magyar karácsonyi filmben azonban bármilyen csoda megtörténhet és látszólag össze nem illő párok is egymásra találhatnak. Az egyszerre szívet melengető, romantikus és humoros vígjátékban Ötvös András, Zsigmond Emőke, Pokorny Lia, Scherer Péter, Szabó Kimmel Tamás, Rujder Vivien, Csuja Imre, Szerednyey Béla és Mészáros Máté gondoskodnak a könnyed szórakozásról.

A film alapkulisszája egy karácsonyi vásár, itt zajlanak az események. Mivel a forgatás idején nem esett hó, a Várkert Bazárban megépített díszlet kárpótolta a stábot és fogja a nézőket a premier után.

Ami nem maradhatott ki a filmből, az természetesen a romantikus szál és a cuki gyerek. Míg a főszerepeket most még kevésbé ismert színészek viszik, Ötvös András, illetve Zsigmond Emőke, a mellékszerepekben tapasztaltabb sztárok csillognak. A leleményes vállalkozó, aki mindent elad a kínai bóvlikból, maga Scherer Péter, míg a gesztenyeárus Szerednyei Béla mesebeli figurája Dickens Karácsonyi énekét idézi. Rajtuk kívül felvonul még a mellékszerepekben Pokorny Lia, Hernádi Judit, Szabó-Kimmel Tamás; a film így kerül balanszba. A nagy és erős karakterek nem veszik el egymástól, ahogy a főszereplőktől sem a reflektorfényt.

Műsor: Nyitány

Adás: Csütörtök 7:00

Műsorvezető: Szerémi Nóra

Back To Top