FÜR ANIKÓ A MÚZSA VENDÉGE

 

A Múzsa aktuális adásban egy olyan színművésznő, énekesnő a vendégünk, akinek hangját mindenki azonnal felismeri: Szerémi Nóra ezúttal Für Anikóval beszélget. Szó lesz arról, hogy Für Anikót mely darabokban láthatja a közönség a következő időszakban, de mesél terveiről is. Énekesnőként legközelebb március 7-én, egy nőnapi koncerten találkozhatnak vele, az Eötvös10-ben. Az est címe: Für Anikó: Magyar hangja vagyok.

Für Anikó 2004-ben debütált énekesnőként a hazai színpadokon. Személyes hangvételű műsorában eddig megjelent három albumából válogat. Az előadás az irodalom, a színház és az egyedi hangzásvilágú dalok esszenciája. A koncert gerincét a Hrutka-Bereményi szerzőpáros dalai teszik ki, de hallhatja a közönség Borlai Gergő, Fekete György és Jamie Winchester szerzeményeit is.

„Ezek a dalok három percbe sűrített szerepek. Amit a színpadon három órán át játszik el az ember, az a lemezen három perc. Az ember minden szerepében zsigerileg benne van, és ez a daloknál sincs másképp.” – vallja Für Anikó.

Az est közreműködői:

Hrutka Róbert – gitár, vokál
Kalmus Felicián – cselló

NYITÁNY – Szerémi Nórával
Adás: 2022.02.25.

Back To Top