FRISS PROGRAMKÍNÁLATTAL VÁR AZ ELEVEN TAVASZ

 

Remek programokkal várja a helyieket és a Bartók Béla Boulevard-ra látogatókat az Eleven Tavasz. A nyárváró fesztiválon újra megerősödik a zenei kínálat, a kicsik és a nagyok is elővehetik a bringákat, idén ráadásul a fenntarthatóságra helyezték a hangsúlyt a szervezők. Az Intermezzo vendége Jáki Mónika, a Bartók Béla Boulevard utcamenedzsere.

A május 20. és 22. között megrendezendő Eleven Tavasz keretében immár a zöld szemléletmódban folytatódik az 1 művész 1 porta kezdeményezés, amelynek keretében ismét a köztérre és a köztérről látható helyekre költözik a művészet. De lesz még a programban izgalmas gasztrokínálat, családi és gyermekprogramok, kiállítások, színház és művészeti workshopok.

Számos képzőművészeti, irodalmi és helytörténeti séta mellett idén kerékpáros programokkal is készülnek a szervezők. A zöldítés, az élhető város, a fenntarthatóság a 2022-es Eleven Tavasz keretében is központi szerephez jut: tovább folytatják az Eleven Ősz során megkezdett virágültetéseket, a parkolók zöldítését.

A workshopok között dolgozhatunk vadnövényekkel, készíthetünk skandináv fűzött szíveket, alkothatunk növényi tintákkal, elkészíthetjük első makettünket, tejesdobozból hozhatunk létre pénztárcát.

Chantal Santon Jeffery francia operaénekesnő és Tóth Balázs gitáros az Ono Poké Bowlban, az utcában a Rumba Fuerte játszik, a Gárdonyi téren a veresegyházi vándorzenészek egy rég elfeledett műfajt, a hokum bluest modernizálják. Közösen dobolhatunk Viczay András vezetésével a Gárdonyi téren, Monkey Business a Moha Cafében, a Duckshell a Gárdonyi téren, a Cedric a K.A.S. Galériában lép fel.

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.04.27.

Back To Top