FELESÉGEK ÉS SZERETŐK, TERMÉSZET ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI FESZTIVÁL ÉS KUSZ VIKTÓRIA A NYITÁNYBAN

A május 24-i Nyitányban Feleségek és szeretők, Klasszik portré és beszélünk a VIII. Nemzetközi Természet és Környezetvédelmi Fesztiválról. Várja önöket a műsorvezető, Tari Ibolya.

SZŰCS GABI ÉS ÓNODI ESZTER KÖZÖS ESTJE AZ ÁTRIUMBAN

Feleségek és szeretők címmel ad közös zenés estet Szűcs Gabi Fonogram-díjas énekesnő és Ónodi Eszter színművésznő, május 29-én az Átrium Színházban. Az előadást Pelsőczy Réka rendezi. Az esten a 20. század első felének zenéin és írásos emlékein, naplórészleteken, önéletrajzi vallomásokon keresztül idéznek fel legendás nőket, akik feleségek és anyák is voltak, mégis szerelmeikről, szeretőikről lettek híresek – a Reggeli Expresszben a darab részleteiről és különlegességeiről kérdezi Szűcs Gabi Fonogram-díjas énekesnőt a műsorvezető, Tari Ibolya.

A KLASSZIK PORTRÉ VENDÉGE KUSZ VIKTÓRIA

Klasszik Portré vendége Kusz Viktória, a Budafoki Dohnányi Zenekar brácsa szólamvezetője. 2000 óta tagja a zenekarnak, Számos formációban játszik, nem csak klasszikus műveket – hogy milyen együttesekben hallhatjuk még, arról a műsorvezető, Tari Ibolya kérdezi Kusz Viktóriát.

VIII. NEMZETKÖZI TERMÉSZET ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI FESZTIVÁL GÖDÖLLŐN 

Május 27-és 29-e között 100 filmmel és színes kiegészítő programokkal várja a látogatókat a háromnapos VIII. Nemzetközi Természet és Környezetvédelmi Fesztivál. Az eseményről, a mérhető ökológiai lábnyomról és a fesztivál programjairól a Premium es terra rovatban Tari Ibolya kérdezi a főszervezőt, Simon-Tábori Évát.

Back To Top