EMBER MÁRK A PÉNTEKI MÚZSA VENDÉGE

 

A Múzsa rovat pénteki vendége egy sokoldalú fiatal színész és énekes, Ember Márk, aki a színház mellett filmekből, tévésorozatokból is ismerős lehet, jelenleg pedig egy televíziós show résztvevője. A 2020/2021-es évadtól a Thália Színház művésze. Több darabban is játszik, és javában próbál Jean Cocteau: Rettenetes szülők című darabjában, amelyet április 9-én mutatnak be a Thália Télikertben.

Ember Márk a Színház- és Filmművészeti Egyetemen 2017-ben végzett, hangszeres tudását több színházi előadásban is kamatoztatja. 2017-2020-ig a Vígszínház tagja volt, ahol egyetemi gyakorlatát is töltötte. 2020/2021-es évadtól a Thália Színház művésze, ahol jelenleg is játszik az Illatszertár, a Lövések a Broadwayn, a Bolha a fülbe és az Alul semmi című darabokban.

2020-ban indult a A Dal-ban Tovább című dalával. Az elődöntőben a közönségszavazatok alapján első helyen jutott tovább. A döntőben a zsűri szavazatai alapján bekerült a legjobb 4 produkció közé.

Zeneszerzőként első színházi munkája a 2021-ben bemutatott A tehetséges Mr. Ripley volt, az előadást Csiby Gergely rendezte.

NYITÁNY – Szerémi Nórával és Tari Ibolyával
Adás: 2022.03.18.

Back To Top