ELŐSZÖR KERÜL SZÍNPADRA A KABARÉ A VÍGSZÍNHÁZBAN

 

Az Intermezzoban egy különleges színházi bemutatóra invitáljuk az érdeklődőket. Először mutatják be a Kabarét Vígszínházban, erről mesél az adásban Béres Attila, a darab rendezője.

A Vígszínház 125 éves történetében először mutatják be Joe Masteroff, John Kander és Fred Ebb világhírű musicaljét, a Kabarét. Az előadás a füstös, fülledt, de magával ragadó harmincas évekbeli berlini éjszakába vezet minket, a mámor, a leplezetlen vágyak és a határtalan szenvedélyek birodalmába. Az eseményekre azonban sötét árnyat vet a történelem, az emberek mindennapjaiba szinte észrevétlenül bekúszik a terror és az embertelenség.

A látványos, népszerű slágerekkel teli zenés produkciót Béres Attila rendezi, Sally Bowles szerepében szombaton Szilágyi Csenge, vasárnap pedig Dobó Enikő látható. Főbb szerepekben Seress Zoltán, Kern András, Igó Éva, Brasch Bence és Horváth Szabolcs lép színpadra.

A Kabarét 55 éve mutatták be a Broadwayn. A nyolc Oscar-díjat nyert filmváltozat 1972-ben készült el Liza Minnellivel a főszerepben, melynek népszerű betétdalai, a Money-Money, a Mein Herr és a Kabaré legendássá váltak.

Műsor: Intermezzo

Adás: Hétfő 17:00

Műsorvezető: Bálint Edina

Back To Top