ELŐSZILVESZTERI KONCERT A SZENT EFRÉM FÉRFIKARRAL

 

A Reggeli Express vendége szerdán Bubnó Lőrinc, a Szent Efrém Férfikar társművészeti vezetője, a téma pedig az Előszilveszteri koncert a Szent Efrém Férfikarral.

Idén – rendhagyó módon – egyetlen koncerten várja hűséges közönségét a Szent Efrém Férfikar a két ünnep között. A 2021 augusztusában felavatott új otthonában, az ISON-ban tart előszilveszteri „mulatschágot” a népszerű énekegyüttes 2021. december 30-án.

„Túlélőhumor” – ezt írta az egyik kommentelő a SzentEfrém Vakcina című pandeója (értsd: pandém videó) kapcsán. Az együttes célja valóban az volt a 2020. tavasza óta megjelent pandeókkal, hogy humorral, nevetéssel gyógyítsa a lelket a járványhelyzetben. Az előszilveszteri koncerten is a jókedv (és a pandeók) lesznek a középpontban: az elmúlt évek terméséből válogatva egy változatos, szórakoztató, könnyed műsort állított össze az együttes.

A koncert előtt a kar 14:00 és 18:00 órától közös pezsgőzésre invitálja a közönséget, illetve „Efrém-simogató” is várható – együtt lehet megbeszélni az elmúlt év kihívásait és örömeit. Búcsúzzunk stílusosan és jókedvűen 2021-től.

Műsor: Nyitány
Adás: 2021.12.29.
Műsorvezető: Szerémi Nóra

Back To Top