ELJÖN AZ ÜNNEP – BARÁTOK ÉS ÜNNEPI PILLANATOK MONDOK YVETTE ÚJ, KARÁCSONYI KLIPJÉBEN

 

A szerdai Impresszió vendége Mondok Yvette énekesnő, akit Eljön az ünnep című új, karácsonyi klipjéről kérdez Bálint Edina. A klipben szerepel Dolhai Attila és Fenyő László, a dalszöveget Gáti István, a zenét Viczián Gábor írta.

Mondok Yvette operaénekesnő 2007-ben szerezte énekművész diplomáját, legismertebb szerepei közé tartozik az Éj királynője, amely az operairodalom egyik legkedveltebb, de egyik legnehezebb szerepe. A világhírű zongoraművész és karmesterrel, Vásáry Tamással is számos alkalommal adtak közös koncertet, emellett az énekesnő gyakran lép fel külföldön is, legutóbb Kínában, az Egyesült Államokban és Kanadában kápráztatta el a közönséget.

A karácsonyi dal egyben előzetes Mondok Yvette márciusban megjelenő Törhetetlen híd című szólólemezéről, amelyen három duettben Dolhai Attila az operaénekesnő partnere. A Gáti-Viczián szerzőpáros több dalt írt a művésznőnek, a karácsonyi klippel az alkotók az ünnep teljességét szeretnék átadni.

„Úgy érzem, ez után a nehéz és számos vesztességgel teli év után, különösen szükségünk van arra, hogy megéljük együtt az ünnep varázsát, örüljünk egymásnak és annak, ami körülvesz bennünket. Mi művészek is nagy várakozással és tele energiával kezdtünk a klip és persze a lemez készítésébe, hiszen olyan jó volt megint együtt dolgozni, találkozni, szabadon énekelni, stúdiózni, forgatni. Gáti István több dalszöveget írt már nekem, Viczián Gáborral is nagy öröm volt a közös munka, boldog vagyok, hogy két kedves barátom, Dolhai Attila színész, operetténekes és Fenyő László csellóművész elfogadták meghívásomat a lemezre és persze szerepelnek a klipben is. Ezzel a dallal kívánok művésztársaimmal együtt áldott ünnepet mindenkinek!” – mondta a karácsonyi szerzeményről az énekesnő.

Műsor: Intermezzo
Adás: 2021.12.22.
Műsorvezető: Bálint Edina

Back To Top