CSOPORTTERÁPIA CSEKE PÉTER RENDEZÉSÉBEN – AZ URÁNIA FILMSZÍNHÁZBAN

 

A Vetítő rovat vendége Cseke Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes művész, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház igazgatója. Egyszeri alkalommal, február 17-én vetítik az Uránia Filmszínházban a Csoportterápia című magyar filmet. Az esemény különlegessége, hogy a vetítés utáni közönségtalálkozón jelen lesz Cseke Péter, a film rendezője és színészei.

A Galambos Attila, Szente Vajk és Bolba Tamás nevével fémjelzett darabot 2015-ben tűzte műsorra a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház.

A Nemzeti Filmintézet 16 új, színházak és filmesek összefogásával streaming szolgáltatásra és televíziós forgalmazásra készülő produkciónak szavazott meg gyártási támogatást. Ezen a pályázaton indult közösen az FP Films Kft. és a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. A Csoportterápia filmes változatát 2021 második felétől láthatja a nagyközönség.

A zenés komédia sztárszereposztása garancia a felhőtlen kacagásra, a különös emberi sorsok és viszonyok pedig bizonyosan megérintik a néző lelkét.

Hat vadidegen, három férfi és három nő érkezik a csoportterápiára. A fordulatos „mjuzikelkámedi” könnyed, szórakoztató formában mesél arról, hogy együtt mégiscsak könnyebb szembenézni a problémákkal, mint egyedül.

NYITÁNY – Szerémi Nórával
Adás: 2022.02.03.

Back To Top