CSALÁDI GUMISZOBA

 

Dolák-Saly Róbert gyerekműsora lesz látható jövő szombaton a 6Színben. A gyerekeknek szóló előadás egy játékos, interaktív, sajátosan Dolák-Salys humorba ágyazott koncert, amelyen a felnőttek is jól szórakoznak. A műsorban a saját dalszerzemények, megzenésített versek előadásán túl együtt éneklés, tréfás találóskérdések és diavetítések, animációs filmek, bűvészmutatvány, tánc, házibuli, valamint némi rosszalkodás is helyet kapnak. Az Intermezzo vendége Dolák Saly Róbert.Dolák-Saly Róbertről a legtöbb embernek elsőre Boborján vagy Anti bácsi alakja ugrik be, de jól tudjuk, hogy ennél sokkal több karakter rejtőzik benne. Lételeme a játékosság, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a gyerekekkel is megtalálja a közös hangot.

„Kedves GYEREKEK, meg felcseperedett, meglett embergyerekek! Kerekedjetek fel egy reggelen, s gyertek el errefele! Legyetek velem kellemesen szertelen hetvenegy percet, melybe lelkemet beleteszem! Lesz rengeteg zene, eszement jelenet, egyben verselek nektek eleget. E stresszmentes helyen nem kell csendben lennetek, nevethettek, kedveteket mennybe emelem!”

Róbert mostanában igencsak elfoglalt, hiszen másik önálló műsora, az Őrültek haza! is nagy siker – reméljük ebből is lesz újabb előadás a közeljövőben -; a L’art pour l’art Társulat trió formációja a Csirkebefőttet játssza nemsokára, és készül egy új könyv is!

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.04.14.

Back To Top