BÍRÓ ESZTER FARSANGI GYERMEKKONCERTJE LESZ JÖVŐ VASÁRNAP A MARCZIBÁNYI TÉREN

 

Bíró Eszter nagyon eltalált valamit: a többek között Fonogram-díjjal kitüntetett énekesnő, színésznő, akinek a betűkkel megismertető Állati Zenés ABC meg az idő misztikus fogalmát a kisebbekhez közelebb hozó Időradír című kötetei nemcsak a gyerekszobák, de az általános iskolai osztálytermek könyvespolcain is nagy becsben állnak. Az Intermezzo vendége Bíró Eszter énekesnő, aki farsangi koncertre várja a gyerekeket.

Az énekesnő Az Időmanó kalandjai c. immár 17 részes TV-sorozata a tévéből sokak számára ismerős, de ne elégedjünk meg az ott látottakkal! A szerző ugyanis elsősorban előadóművészként határozza meg magát, aki élőben is szeret az időről gondolkodni és vele játszani – szigorúan a gyerekekkel közösen.

A Marczibányi Művelődési Központban Bíró Eszter mellett válogatott és sokoldalú csapat tűnik fel: Födő Sándor (ütőhangszerek, vokál), Csókás Zsolt (gitár, vokál), Ifj. Tóth Pisti (basszusgitár, vokál) és Cserta Balázs (fúvós hangszerek) énekkel, dallal, mozgással, tucatnyi hangszerrel jeleníti meg a kalandos és látványos utazást. A vendég pedig a kortárs magyar irodalom megkerülhetetlen és népszerű költője, Varró Dániel, aki már évek óta együttdolgozik Eszterrel és csapatával.

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.02.14.

Back To Top