AZ IDEI ÉVADRA IS ÓRIÁSI NEVEKKEL KÉSZÜL A MARGITSZIGETI SZABADTÉRI SZÍNPAD

 

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad repertoárjában a közönség igényeinek megfelelően számos műfajt, sokszínű előadásokat, színházi és zenei produkciót találunk idén is. Fontos szerepet kap az opera és a klasszikus zene is. Az Impresszióban a programról kérdezi Bán Teodórát, a Margitszigeti Szabadtéri Színház vezetőjét Bálint Edina.

Olyan sztárok érkeznek a Margitszigetre, a főváros szívébe, mint a világhírű Bejart Ballet Lausanne egy elképesztően látványos előadással, Maria Agresta, a világhírű olasz operaszoprán, vagy épp az operavilág egyik nagy felfedezettje, a gyönyörű és csillogóan tehetséges Aida Garifullina. 

A könnyedebb műfajok és hazai sztárok rajongóinak is bőven lesz választási lehetősége, hiszen látványos ABBA Jazz Show-val készül az eredeti felállásban újra összeálló Cotton Club Singers; Jávori Fegya, a Budapest Klezmer Band alapítója pedig itt mutatja be teljes életművét számos sztárvendég közreműködésével. Nem maradhatnak ki a nagy visszatérők sem, Fenyő Miklós, Geszti Péter, Dés László, a Budapest Bár vagy épp Caramel, akik évről-évre fergeteges hangulatot varázsolnak a csillagos ég alá!

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.02.17.

Back To Top