AZ ESTI BROADWAY VENDÉGE VADÁSZ ZSOLT OPERAÉNEKES

 

Esti Broadway ma este a Klasszik Rádió 92.1-en, H. Varga Mariannal. Operett es musical műsorunk vendége Vadász Zsolt énekes-színész, operaénekes.

 

Október 22-én mutatják be A mosoly országa című Lehár operettet Stephen Medcalf rendezésében az Operettszínházban. Szu-Csong herceg szerepében Vadász Zsolt.

Vadász Zsolt 2001 óta a Budapesti Operettszínház művésze, ahol az operettirodalom legnagyszerűbb bonvivan szerepeit alakítja. Vendégszerepel a Győri Nemzeti Színházban, a Debreceni Csokonai Színházban, a Miskolci Nemzeti Színházban, a Pécsi Nemzeti Színházban, a Kassai Állami Szinházban a Pilzeni J.K. Tyla Színházban. Rendszeresen turnézik külföldön.

Énekelt New Yorkban, Chichagóban a Chichagói Szimfonikusokkal, Los Angelesben a Walt Disney Concert Hall-ban, Wasingtonban, Miamiban, Kanadában, Németországban, Oroszországban, Olaszországban, Ausztráliában, Japánban, Kínában, Kazahsztánban, Omanban, Katarban, Bruneiben, Dubaiban és a Fülöp Szigeteken.

A magyar nyelv mellet játszik német, szlovák, cseh, olasz és orosz nyelven is. 2008-ban megkapta az Évad Operettszínésze kitüntetést.

Lehárról, Pucciniről és az énekesi pályáról, ma este 7 től, a Klasszikon.

Műsor: Esti Broadway

Kezdés: kedd 19:00

Műsorvezető: H. Varga Mariann

Back To Top