ArtKert összművészeti fesztivál Szentendrén

Az Intermezzoban Bálint Edina vendége Tardy-Molnár Anna, a MANK ügyvezető igazgatója.

ArtKert összművészeti fesztivál a Szentendrei Régi Művésztelepen. Kortárs művészeti élményre hív az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő szentendrei ArtKert összművészeti fesztivál, ahol péntektől vasárnapig koncertek, képzőművészeti foglalkozások, művészeti séták, táncos performanszok, zenés tárlatvezetés, filmklub és sok-sok zene várja a kicsiket és nagyokat.

A Szentendrei Régi Művésztelep kertjében rendezett háromnapos programon többek között fellép a Balkán Fanatik és a Kollár Klemencz Kamarazenekar, akik Lackfi Jánost is vendégül látják. A fesztivál ideje alatt a művésztelep műtermeibe is bepillantást nyerhetünk, és találkozhatunk a művészekkel, miközben számtalan foglalkozás közül választhatnak azok a művészetek iránt érdeklődők, akik maguk is megtapasztalnák az alkotói világ csodáit.

A festőműhelyen magunk is festőművészekké válhatunk, de lesz agyagozó workshop, tűzzománcozhatunk és ékszereket is készíthetünk a három helyszínen zajló program keretében. Vár mindenkit a Szentendrei Régi Művésztelep mellett, a MANK két galériája: a MANK Galéria és az ÚjMűhely Galéria.

Back To Top