ADVENTI PROGRAMOK KAVALKÁDJA A BARTÓK BÉLA BOULEVARD-ON

 

A Reggeli Express vendége Jáki Mónika, a Bartók Béla Boulevard utcamenedzsere. A beszélgetés apropója pedig a Bartók Béla Boulevard adventi programja.

Immár negyedik alkalommal fognak össze Budapest ikonikus utcái, hogy a karácsonyi rohanás helyett rámutassanak az advent igazi jelentésére. A SlowXmas programsorozathoz a Bartók Béla Boulevard is csatlakozott: az utca üzletei, éttermei, galériái izgalmas kulturális és gasztronómiai élményeket nyújtanak az év utolsó hónapjában.

A programsorozat arra szeretné ösztönözni a járókelőket, hogy lassuljanak le, töltsék stresszmentesen ezt az időszakot, a pörgést cseréljék élményekre és művészetre. A program, akár egy adventi kalendárium, a Bartók Béla Boulevardon, azaz a Bartók Béla úton is minden napra ígér egy koncertet, kiállítást, színházi előadást vagy workshopot.

A programok mind az élhető belvárosi hangulat jegyében szerveződnek, emberi léptékű kulturális élményfogyasztásra ösztönöznek. Mi lehet ugyanis annál jobb, mint a hangulatos Bartók Béla útról betérni egy-egy galéria kiállítására, forrócsokival a kézben tovább sétálni egy finom ebéd elfogyasztására valamelyik hangulatos étterem meghitt belső tereiben, hogy aztán az ajándékok vásárlása után egy finom itallal ünnepelhessünk a barátainkkal és családunkkal.

Műsor: Nyitány
Adás: 2021.12.16.
Műsorvezető: Szerémi Nóra

Back To Top