Adódjatok össze – jótékonysági esemény az Eiffel parkban

A Nyitányban Szerémi Nóra vendége Ókovács Szilveszter a Magyar Állami Operaház főigazgatója, fókuszban az Adódjatok össze/Sztárgála az Eiffel parkjában esemény.

Jótékonysági nap a Regőczi István Alapítvány a koronavírus árváinak támogatására.
A nagyszabású gálaesten a Magyar Állami Operaház Zenekara és Énekkara mellett a műsor első részében az Operaház művészei énekelnek, majd a második részben hallhatjuk Patricia Petibon koloratúr-szoprán és Lawrence Brownlee bel canto művész előadását. 

Patricia Petibon pályája csúcsán érkezik az Eiffel hatalmas parkjába, az amerikai Lawrence Brownlee személyében pedig olyan bel canto művészt köszönthetünk, akinek a számára nincs megoldhatatlan tenormagasság, és aki stílus ismeretével és személyiségével is mindig megnyeri magának a közönséget.

Kettejük, a már világsztár és a sztárság felé vezető úton magasan tartó művész találkozása különleges esemény lesz a magyar operabarátok számára. Ahogy 2020-ban Jonas Kaufmann gálája előtt, most is magyar énekeseink felléptének örvendhetünk az első félidőben: a tavalyi két gálaest (Parkfoglaló, Koronagála) műsora és a mostani gála szereposztása adja a fellépő művészek teljes névsorát.

forrás: https://www.opera.hu/hu/musor/megtekint/adodjatok-ossze-sztargala-az-eiffel-parkjaban-2021/

Back To Top