A MINDENMENTES, DE NEM ÍZMENTES KONYHA TITKAI

 

Ízlés szerint, gasztronómia rovatunkban ezúttal Andrási Nóra, gyógyszerész, a Nóra mindenmentes konyhája blog és több szakácskönyv szerzője beszél a mentes étkezésről, arról, hogy őt mi vezette az életmódváltáshoz és nem utolsósorban arról, mit szólt mindehhez a családja, hiszen Nórának kisgyerekei is vannak.

Andrási Nóra Mindenmentes címmel két szakácskönyvet is összeállított, amelyek olyan recepteket ismertetnek meg a olvasókkal, amelyek étel cukor-, glutén-, tejtermék, és tojásmentesek, a 160 gramm szénhidrátos diétába illeszthetőek, és vegánok is egyben.

A Mindenmentes természetesen nem egyenlő az ízek, a zamatok, az egészséges összetevők hiányával. Ellenkezőleg, a sok „mentes” címke között az ételek tartalmasságán van a hangsúly, teljes értékű, tápláló alapanyagok ajánlásával. Szerzője – a korábbi egészségtelen életmódot felszámolva – maga is végigment ezen az úton, és ma már egy sokkal teljesebb, minőségibb életet él. A személyes példán alapuló könyve mindazoknak szól, akik végre örömmel, kockázatok nélkül szeretnének alkotni a konyhában, és akik szeretnének egészségesen, táplálékérzékenység okozta problémák nélkül, aktív életet élni.

Műsor: Nyitány
Adás: 2022.01.26.
Műsorvezető: Szerémi Nóra

Back To Top