A Könyvjelzőben Csitáry-Hock Tamás író, költő, újságíró

Könyvjelző. Kötetlen beszélgetések írókkal és kritikusokkal, könyvekről, kedvencekről, újdonságokról, klasszikusokról, különlegességekről.

A mai vendég Csitáry-Hock Tamás író, újságíró, kommunikációs szakember szerelmes es pozitív idézeteit naponta több ezren olvassák. 2010-ben jelent meg Mosolyhíd című kötete, amely azonnal nagy siker lett, és elindította az írói pályán. Azóta számos alkalommal tartott előadásokat, vett részt találkozókon nem csak Magyarországon, de a határon túl is. Olvasótábora folyamatosan növekedik, sokan idézik gondolatait, akár az interneten, akár újságokban, könyvekben, előadásokon, meghívókon… A magyaron kívül angol, olasz és portugál nyelven is olvashatók írásai. Legutóbbi kötete Angyaltoll címmel jelent meg 2019-ben. 

„ Meglátod… és milyen gyönyörű. Muszáj megmentened ezt a pillanatot. És már fogod is a gépet, és kattintasz. Kész a kép. Rajta egy szép pillanattal. Egy pillangóval, egy naplementével, egy tóval… ami megragadott. Amit szeretnél magaddal vinni. És albumba tenni. Egy darabkáját az élet csodáinak. De nem csak a gépeddel mentheted meg. A lelkeddel is. Lelkünk minden csodás pillanatunkat lefotózza. (…) Ez a mi legszebb kincsünk. Ez az album. Lélekalbum. ” (Csitáry-Hock Tamás)

Back To Top