A HELYSÉG KALAPÁCSA – PETŐFI ÖRÖKBECSŰ MŰVÉT ÁLLÍTJA SZÍNPADRA A GERGELY THEÁTER

 

A Gergely Theáter idén arra vállalkozik, hogy Petőfi örökbecsű művét színpadra állítsa. A minőségi szórakoztatásra mindenhol szükség van. Ezért a társulat utazó színházként azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a nagyvárosoktól, a legkisebb településig, „házhoz viszi” a művészetet.


Legújabb bemutatójukban hét színész közreműködésével és a betétdalokat Szolnoki Péter-Duba Gábor programzenéjével fűszerezve, a vásári komédiák stílusával felruházva jelenítik meg az 1844-ben íródott remekművet.

Némedi-Varga Tímea színművész hosszú évek óta dolgozik a színháznál. Az sem titok, hogy sokáig volt a társulat vezetője, Gergely Róbert párja. Azonban a szakmát és a magánéletet külön kell tudni kezelni! A friss darabban rendező-asszisztensként működik közre, de több előadásban színészként is láthatjuk. Volt már saját rendezése is, a Császár új ruhája című klasszikus Andersen mesét öltöztette – szó szerint – új köntösbe.

A pandémia alatt a média világába is belekóstolt, ugyanis most már riporterként is tevékenykedik. Kreatív energiája szinte végtelen: készül Tökéletlen boldogság című könyve, és lesznek még új bemutatók és koncertek is az évadban.

Mindemellett az anyaságot is szeretné megélni, erről is beszél ma Bálint Edina vendégeként az Intermezzoban!

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.03.01.

Back To Top