A FŐVÁROS LEGSZEBB UTCÁI ÉLMÉNYEKET KÍNÁLNAK ROHANÁS HELYETT

 

Bevásárlóközpont helyett színház? Dugóban való várakozás helyett képzőművészeti kiállítás? Az ünnepek okozta idegeskedés helyett meghitt várakozás kulturális és gasztrocsemegékkel fűszerezve? Adventi programok kavalkádját gyűjtötte össze ismét a SlowXmas programsorozat, hogy az ünnepekre való készülés ne a rohanásról, hanem az élményekről szóljon! Az Intermezzo vendége Király Gabriella, a Bevásárló és Tematikus Utcák Nonprofit Kft. managere.

 

Immár negyedik alkalommal fognak össze Budapest ikonikus utcái, hogy a karácsonyi rohanás helyett rámutassanak az advent igazi jelentésére. Arra szeretnék ösztönözni a járókelőket, hogy lassuljanak le, töltsék stresszmentesen ezt az időszakot, a pörgést cseréljék élményekre és művészetre.

A program minden napra ígér egy koncertet, kiállítást, színházi előadást vagy workshopot. A közös adventi kalendárium december 24-ig kínál izgalmas időtöltést családoknak, barátoknak! Kiállítások, színházi előadások, jazz koncertek, workshopok, irodalmi beszélgetések és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket.

A Bartókon december 11-ére koncentrálják a legtöbb programjukat, és izgalmas kortárs élmények várnak minket például a Faur Zsófi Galériában, addig a Rádayn egy héttel később, december 18-ára készülnek meglepetésekkel.

Műsor: Intermezzo

Adás: Hétfő 16:00

Műsorvezető: Bálint Edina

Back To Top