BÉKESZERETET KIÁLLÍTÁS ÉS BIDF 2023 FESZTIVÁL A SZERDAI NYITÁNYBAN

BÉKESZERETET

Kele Juci ・ PEACE-LOVE / BÉKESZERETET interaktív kiállítása 2023.01.19-ig látható az utcáról. Az inspiratív mondatok, rajzok kaptak most főszerepet a BBBKultPont és Közösségi tér kiállítóterének kirakatában, amelyet ősszel a Gárdonyi téri BékeSzeretet Installáción osztottak meg az Alkotóval. Emellett helyet kap a többnézetű különleges formájú installáció és másik két alkotás is, amik a béke és szeretet üzenetét viszik, nemcsak a karácsonyi és újévi időszakban.
A kiállítás záróeseményére, a finisszázsra január 19-én csütörtökön este 18-tól várja a művész szeretettel az érdeklődőket. Többek között erről beszélgettünk Kele Juci képzőművésszel a Reggeli Expresszben.

 

BIDF 2023

A BIDF 2023. január 21. és 29. között kilencedik alkalommal hozza el a magyar közönség számára a legfrissebb, Oscar- és Európa-díjas, illetve arra jelölt filmeket, a Berlinale, a Sundance, Cannes, Velence és az IDFA fesztiválok favoritjait.
Idén 7 versenykategóriával, 60 filmmel, 200 vetítéssel, 50 Civil Nagykövettel, 30 nemzetközi zsűritaggal, 50 külföldi filmalkotóval, de leginkább igazi fesztiválélménnyel vár több tízezer nézőt 10 hazai város.
A 32 nemzetközi zsűritag között köszöntheti a BIDF Spiró György írót, Jordán Adél, Stork Natasa és Máté Gábor színművészeket, Székely Kriszta rendezőt, Harcsa Veronika énekest, Gryllus Vilmos és Kollár-Klemencz László zenészeket. A Vetítő rovat vendége Sós Ágnes fesztiváligazgató.

https://youtu.be/3Glvhfcs9XI

NYITÁNY – Szerémi Nórával
Adás: 2023.01.18.

Back To Top