Főszerkesztő

"A dolgokat hagyni kell megtörténni."

"Hat éves voltam, amikor a zalakarosi strandon Bárdy György, a Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész megsimogatta a fejemet. Azt hiszem mondott is valamit, de már nem emlékszem rá, hogy mit."

Zenei szerkesztő

Tóth Endre zenetörténész, 2010-ben szerezte diplomáját a Zeneakadémia muzikológia szakán, majd az intézmény Doktori Iskolájának ösztöndíjas hallgatójaként a táncházmozgalommal foglalkozott.

Műsorvezető

Bálint Edina 2016 őszétől minden hétköznap reggel a Nyitányban ébreszti a hallgatókat, valamint minden vasárnap 10-12 óráig a Duett c. műsort vezeti.

Műsorvezető

Eredeti végzettségét tekintve jogász. Az egyetemi évek alatt már szerkesztő-riporterként dolgozott egy budapesti adónál. Üzleti etika és a fenntarthatóság témakörében tanít. A rádiózást a 90.9 Jazzy Rádió szerkesztő-műsorvezetőjeként ismerte meg. Nyolc évig zongorázott, különböző kórusokban énekelt. A barokk zene különösen közel áll hozzá, az egyik legpihentetőbb tevékenység számára a barokk muzsika hallgatása.

Műsorvezető

Nádas György a Klasszik Rádió  délutáni műsorában a hallgatók által kevésbé ismert oldaláról mutatkozik be. Minden hétköznap 16 órától jelentkezik színes érdekességekkel, állandó rovatokkal és a kulturális életben maradandót alkotó vendégeivel.
Intermezzo Nádas Györggyel! Minden hétköznap délután 16 és 19 óra között.

Szerkesztő, Cinemusic

"Munkám és talán mondhatom, hogy életem nagy részét mindig is a zene és a rádiózás töltötte ki. Már gyermekkoromban „megfertőződtem” mindkettővel a Magyar Rádió Gyermekkórusában, aztán az éneklést 10 év zongora-és 6 év orgonatanulás egészítette ki. Az ELTE Tanárképző Főiskola ének-zene-karvezetés szakán végeztem, majd pár évvel később a Külkereskedelmi Főiskola Marketingkommunikáció szakán szereztem másoddiplomát. 

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozom

1022 Budapest, Detrekő u. 12. +36-1-786-64-64