Újjászületik a Capriccio a Klasszik Rádió 92.1-en

Írta: 

Megújul a Capriccio a Papageno klasszikus zenei kávézója, amely április 7-től vasárnaponként 16 órától hallható a Klasszik Rádió 92.1 frekvencián. A jól bevált recepten nem érdemes változtatni, így a megújult Capriccio is követi a régi tematikát, vagyis érdekes vendégek, izgalmas zenék várhatóak.

A Capriccio múltja egészen 2003 áprilisáig nyúlik vissza: ekkor indította útjára az egykori Radiocafé hullámhosszán Feyér Zoltán, Nagy Bálint és Zsoldos Dávid a MŰSORT. A Capriccio több mint hat évet és háromszáz adást élt meg, olyan vendégekkel, mint Kocsis Zoltán, Petrovics Emil, Komlóssy Erzsébet vagy Sass Sylvia.

Természetes, hogy a megújuló első adásba a két műsorvezető Novotny Anna és Zsoldos Dávid azt a Nagy Bálintot hívták vendégnek, aki anno megálmodta a műsort.

És hogy milyen érzéseket vált ki műsor Dávidból? “Kicsit olyan érzés újra műsort csinálni, mint sok év után először felülni a biciklire, élvezetes és ismerős. Az pedig nemcsak meglep, de meg is hat, hogy milyen sokan emlékeznek még mindig erre a közel tíz éve megszűnt műsorra.” - mondta Zsoldos Dávid, akit műsorvezető társáról is kérdeztünk: “Anna zenei tájékozottsága és szellemessége szerintem nagyon jól fog érvényesülni a rádióban is -”

És hogy miként fogadja az új műsort a Klasszik Rádió 92.1?

"Örömmel vegyes izgalommal várjuk a megújult Capricciot. Anno történelmet írt ez a műsor a Radiocafen, és Dávid személye a garancia arra, hogy a folytatás sem lesz rosszabb. Sőt. Mivel Dávid velünk volt a rádiónk indulásánál, ezért ő most hazatér a Klasszik Rádió családba." - mondta Suri Imre az állomás ügyvezetője.

 

Novotny Anna és Zsoldos Dávid - fotó: Csibi Szilvia

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozom

1022 Budapest, Detrekő u. 12. +36-1-786-64-64