Elhunyt kollégánk, Bene Kornélia

Írta: 

Elveszítettünk egy kiváló kollégát.

Nellit elragadta egy olyan erő, amely fölött nincs hatalma az embernek. Hirtelen, előjel nélkül következett be a tragédia, amely mindegyikünket, a rádióban dolgozó összes kollégát mélyen megrázott. Hiszen Nellit mindenki szerette.Csendes, szorgalmas és kedves volt. Nagyon tapasztalt rádiós, kiváló szakember. Szeretettel mesélt a hallgatóknak, nagy nyitottsággal és finom figyelemmel készített interjút. Házigazdája volt a Nagy Falon túl című műsorunknak, amelyben a Magyarország és Kína között létező ezerféle köteléket találta meg és dolgozta fel. És ő volt a Klasszasiker szerkesztő-műsorvezetője is, amelyben azokkal készített interjút, akik hazánk sikertörténetei mögött állnak.


Példa volt. Kezdő műsorkészítőknek kötelező tananyag. Nyugodt és kiegyensúlyozott, megbízható és türelmes. És szeretettel teli.

Nincs többé. Ez a két szó egy mondatban kérlelhetetlenül végleges és számunkra egyelőre felfoghatatlan. A rádiónk elveszített egy kiváló kollégát, a hallgatók pedig elveszítettek egy nagyszerű mesélőt. Egy embert, akiben olyan erények kovácsolódtak egybe mint az alázat, a türelem, a tolerancia és a kitartás.  

A Klasszik Rádió eddigi működése alatt még soha nem kellett örökre búcsút vennünk egyik munkatársunktól sem. Most pedig - felfoghatatlan módon - az egyik legjobbtól búcsúzunk.

Osztozunk a család fájdalmában. Bene Kornéliát saját halottunknak tekintjük.

Ég veled, Nelli!

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozom

1022 Budapest, Detrekő u. 12. +36-1-786-64-64