Story Coach a Nyitányban

Írta: 

Ha ránézünk egy gyermekre azt látjuk, hogy a világ a lábai előtt hever és az lehet, ami csak szeretne lenni. Mindannyian így kezdjük az életet, de ez valahol megváltozik. Felmerül a kérdés, hogy hol? Az oktatásban, a sportban vagy a szülői neveltetésben?


Huszti Gergely egy éve foglalkozik story coachinggal, előtte tizenöt évet töltött el a könyvszakmában szerkesztőként. Két színművész mellett felnőve az alkotás befogadása fontos része volt a gyermekkorának. Később, akár kreatív írás-mentorként, akár zeneszerzőként lépett színpadra, mindig a kreativitás állt a középpontjában. Az Ő életében is eljött az a pillanat, amikor az álmok és a vágyak valósággá kellett hogy váljanak, és mások története helyett a sajátját kellett újraírnia. Így lett Huszti Gergely coach, egy csendes és lassú folyamat eredményeként, szinte észrevétlenül saját maga számára is. Szerinte a coaching nem iskolai szakirány, hanem életszemlélet.


De mit csinál egy story coach?


Segít a kreatív energiáid hasznos felhasználásában, hogy azokba a számodra fontos projektekbe fektesd be, ahol kibontakozhatsz az élet bármely területén.


Segít új lemezt feltenni az élet lemezjátszójára, hogy kitörj a napi unalmas rutinból.


Erősebb énképet ad, tudatos tervezést, de úgy, hogy a fantáziát sem zárja ki az életből és ami talán a legfontosabb, segítséget ad az állandó halogatás leküzdéséhez.


Ha elégedetlenek vagyunk jelenlegi életünkkel fontos, hogy felismerjük a problémáinkat, amiken változtatni szeretnénk és merjünk cselekedni.


A Huszti Gergellyel készült beszélgetés itt hallgatható meg.

 

Listen to Nyitány - 2018.02.26. Huszti Gergely byKlasszikRadio92.1 on hearthis.at

Kép: womanityfesztival.hu

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozom

1022 Budapest, Detrekő u. 12. +36-1-786-64-64