Swing á la Django az Aranybálon

Írta: 

2018-ban ismét lesz Aranybál január 20-án, ahol igényes klasszikus zenei koncert és vidám szórakozás várja a vendégeket. A Nyitány című műsorunkban erről beszélgettünk Lombos Pál nagybőgőssel, aki több formációban is fellép az eseményen.

A bál első részében a Budafoki Dohnányi Zenekar idézi meg az igazi bécsi hangulatú zenéket Hollerung Gábor vezényletével. Az est ezen részének sztárvendégei: Horgas Eszter fuvolaművész és László Boldizsár operaénekes lesznek.

A második felvonásban a Dohnányi Zenekar Big Band-je perdíti táncra a kedves jelenlévőket, majd teljesen új repertoárral a Swing á la Django zenekar, Kozma Orsi közreműködésével hozzák el a magyar és amerikai Rock ’n’ Roll legendákat.


Pál elmesélte, hogy a Swing á la Djangot nagy megtiszteltetés érte, mivel új számukat a Bolerot Mexikóvárosban két rádió is felvette a zenei listájukra.


Akik szeretik az aranykor hamísítatlan báli hangulatát, a színvonalas komolyzenei élményt, a táncot és a mulatságot, azok részt vehetnek az Aranybálon január 20-án a Vigadóban.


Kép: mupa.hu

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozom

1022 Budapest, Detrekő u. 12. +36-1-786-64-64