2017/2018. évad tervei a Jászai Mari Színházban

Írta: 

Bemutatták a 2017/2018. évad terveit a tatabányai Jászai Mari Színházban. 

A színház társulatához érkezik Király Attila, aki a 2016/2017. szezonban már játszott a színház Kutyaharapás és Az imposztor című előadásaiban.  A korábbi évadokból A kisfiú meg az oroszlánok, Az öldöklés istene, a Black Comedy, a Kutyaharapás és a Molière: Tartuffe című előadások átkerülnek a következő évadra.
Crespo Rodrigo, a színház igazgatója a május 18-i sajtótájékoztatón elárulta: "Az új szezon három olyan rendezőt is hoz a Jászai Mari Színházba, akik eddig még nem rendeztek Tatabányán. Forgács Péter, Paczolay Béla és Vidovszky György első alkalommal dolgoznak a színház társulatával."

A gyerekeknek és fiataloknak szóló programok sorában a Kerekasztal Társulás Mézeskalács, A széttört tál, Tükörváros című előadásai a színházi nevelési program részeként, általános iskolák számára, szociálisan hátrányos helyzetű gyerekeknek kerültek megrendezésre. A Kontraszt műhely 5 lépcsős drámapedagógiai foglalkozása középiskolásoknak Az imposztor című előadáshoz kapcsolódóan került megrendezésre.

Fotó: Prokl Violetta

 

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozom

1022 Budapest, Detrekő u. 12. +36-1-786-64-64