Változások kora

Írta: 

-Csak a változás állandó… - állapítja meg magában a főszerkesztő, és örömmel gondol az épp befejeződő olasz hónap műsoraira.

 

IMG 1208 m resizeA főszerkesztő elégedett is lehet, hiszen az olasz hónap nagyon jó ötletnek bizonyult. Szerették a hallgatók, de szerették azok is, akik a műsorok elkészítésével foglalkoztak. És meglepően sok minden fért bele, pedig az olasz kultúra végtelen kincs. Viszont épp ezért mindenki megtalálhatja benne azt a kis gyöngyszemet, ami az ő ízlésére való.
Hallgatóink is így tettek, tesznek, hiszen azóta is sokan kérik az elhangzott anyagok ismétlését, amit most nagy örömmel meg is ígérhetek Önöknek. A beszélgetések nagy része természetesen már most is elérhető a rádió Soundcloud oldalán. De miben áll a mostani változás? Van benne kis szomorúság, hiszen elköszönünk Mihályi Győzőtől, aki tavaly szeptembertől egészen mostanáig a Klasszik Rádió hangjaként kísérte hallgatóinkat. Győző, aki új feladatai miatt távozik, azt mondta búcsúzóul: „Szeretném megköszönni azt a sok szeretetet, figyelmet, profizmust, amit Tőletek kaptam.” Ez kölcsönös, nekünk megtiszteltetés volt Mihályi Győzővel együtt dolgozni. Sok sikert kívánunk neki!
És köszöntjük Háda Jánost, aki áprilistól az új hangunk lesz. Bemutatni őt nem kell, színpadi szerepei Dürrenmattól Molnár Ferencig ismertté teszik a színházi nézők előtt már régen. De láthattuk őt sok filmben, és az egyik legismertebb szinkronszínész lévén, őt azonosítjuk Monkkal, a flúgos nyomozóval, vagy épp a halhatatlan angol komédia, a Buszon Jack Harperével, de ő a jóindulatú és mindig segítőkész „hegyi doktor” is, a kedves osztrák sorozatból. Az élet szép című Oscar-díjas alkotásban Roberto Benigninek kölcsönözte hangját. 
Most pedig a Klasszik Rádió hangja lesz János. Reméljük, olyan határozottan és pontosan fogja vezetni hallgatóinkat a műsoraink közötti úton, mint az általa olyan jól megformált hősök. Szeretettel köszöntjük őt a Klasszik Rádióban, és hogy hallgatóink is így fogadják, abban biztosak vagyunk. -Csak a változás állandó …-, gondolja a szerkesztő, befejezve ezeket a sorokat. És már arra gondol, legközelebb vajon milyen meglepetéssel tud a Klasszik Rádió hallgatóinak szolgálni. Meglepetés és újdonság pedig biztosan lesz mindig.

 

 

 

Kép: Hadart Színház

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozom

1022 Budapest, Detrekő u. 12. +36-1-786-64-64