Kezdődik a 9. Koreai Filmfesztivál

Írta: 
November 8. és 12. között kerül megrendezésre a 9. Koreai Filmfesztivál, amely során a Koreai Kulturális Központ a koreai filmek legjavát hozza el a hazai közönségnek. 
A november 8-i budapesti nyitó vetítésen A királyi szabó című filmet nézheti meg a közönség. Az alkotás több mint 1000, kézzel készült hanbokot (koreai tradicionális női öltözéket) vonultat fel, címéhez méltóan királyi pompában. A film Gongdzsin, egy fiatal, öntörvényű, korát megelőző ötletekkel rendelkező szabó munkásságát, és féltékenységből fakadó intrikákkal teli életét mutatja be. A számos közönségdíjat elnyert alkotás gyönyörű díszlettel és lenyűgöző beállításokkal szerzett világszerte új rajongókat a koreai filmnek.
 
November 7. és 11. között a Klasszik Rádió 92.1-en vehetnek részt nyereményjátékunkban. A szerencsések között páros mozi belépőjegy, illetve fesztivál ajándékcsomag talál gazdára. A rádióban és a Facebookon közzétett kérdésekre a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk a megfejtéseket. 
 
 
 
 

1022 Budapest, Detrekő u. 12. +36-1-786-64-64