TERÍTÉKEN A MEGÚJULÁS
Itt a tavasz sokan szeretnének megújulni! Vendégünk Pintér Dóra vegánblogger,okleveles életmód tanácsadó. A beszélgetés meghallgatható itt: INTERMEZZO
IDÉN ISMÉT LESZ KÜRTŐSKALÁCS VIGALOM
Két év kihagyás után idén újra lesz Kütrőskalács Vigalom. Az idei programról mesélt a Teríték rovatban András Tünde, a
HÚSVÉTI KÉSZÜLŐDÉS ISMERT EMBEREKKEL
A húsvét kapcsán egy különleges programról beszélgetett a Teríték rovatban Bánhalmi Kata, a Piknik Budapest társalapítója és Bálint Edina,
MI KELL AHHOZ, HOGY VALAKI OTTHON IS JÓ SÜTEMÉNYEKET TUDJON KÉSZÍTENI?
Szabi a Pék a Terítéken rovatban arról beszélt, mik a legfontosabbak, amikor valaki kezdődként nekilát a sütésnek. Mik a
HOGYAN KÉSZÍTSÜNK OTTHON OLYAN FINOM PÉKSÜTEMÉNYEKET, AMIT A PÉKSÉGBEN VÁSÁROLUNK?
A házi péksütemények titkairól beszélt a Teríték rovatban Szabi a Pék. A teljes beszélgetés elárhető itt: INTERMEZZO
A HÚSVÉTI KALÁCSKÉSZÍTÉS TITKA
A Teríték rovat témája ezúttal a húsvéti kalácskészítés volt. Szabi a Pék árulta el Bálint Edinának, mire kell figyelni
HOGYAN SÜSSÜNK KOVÁSZOS KENYERET?
A kovászos kenyér sütési technikájáról mesélt a Teríték rovatban Szabi a Pék, akivel Bálint Edina az előző adásban magáról
AZ IGAZI KOVÁSZOS KENYÉR TITKA
A Teríték rovatban Szabi a Pék beszélt arról, mitől olyan különleges az igazi kovászos kenyér. A teljes beszélgetés
MI A CSEH SÖR TITKA?
A Teríték rovatban Gács Zoltán kisüzemi sörimportőrrel beszélgetett Bálint Edina arról, miért számítanak a csehek „sörnagyhatalomnak”. A beszélgetés
MILYEN SÖRT SZERETNEK A MAGYAROK?
A Teríték rovatban Gács Zoltán kisüzemi sörimportőrrel beszélgetett Bálint Edina a különböző sörfajtákról. INTERMEZZO – Bálint Edinával Adás: