Folk-Kocsmakvíz holnap a Hagyományok Háza felületén

Húsvét utáni csütörtökön is vár minden játszani, nevetni és szórakozni vágyó baráti társaságot a Hagyományok Háza Folk-Kocsmakvíze!
Aki komoly, tudományos, feszengő hangulatú versenyre számít, az csalódni fog, mert itt nem a lexikális tudásra, hanem kreativitásra és vidámságra lesz szükség! A kérdések valamilyen módon a Táncházmozgalomhoz, a népművészethez, népi mesterségekhez kapcsolódnak, tehát jó, ha minden csapatban van legalább 1-2 fő, aki ezekben a témákban jártas, de természetesen zenei részletek is elhangoznak majd.
 

A Folk-kocsma kvízt a pandémia időszaka alatt az online térben tartják, a szervezők, s mivel így a határok és távolságok megszűnnek, távolabb, külföldön élő élő játékosokat, csapatokat is várnak az eseményre! A játékot szokás szerint Varga Máté fogja vezetni, amit a csapatok élőben tudnak követni online. 
Az április 8-i esemény kapcsán Németh Nórát, a Hagyományok Háza munkatársát arról is kérdeztük, mikor indult a Folk kocsmakvíz, milyen tematika mentén épülnek fel a játékok?

 

Nyomtatás   E-mail