Az Impresszió vendége Ivanics Anikó, a Design Terminal mentora

Az Impresszióban Bálint Edina Ivanics Anikóval, a Design Terminal Mentorprogramjának vezetőjével beszélget a Klasszik Rádió 92.1-en. 

Magyarország és a régió első Virtuális Mentorprogramját indítja el hamarosan a budapesti Design Terminal. A zászlóshajónak számító Mentorprogram a korábbi években már több mint ötven startupot támogatott.
A csapatok workshopokon vesznek részt, többek között, a validálási módszertan, a vállalkozásfejlesztés, az üzleti tervezés, az értékesítési stratégia, az online marketing, a termékfejlesztés, a kommunikációs stratégiai tervezés, valamint az időmenedzsment témaköreit érintve.

design term inal 2 Ezen kívül további formátumokat biztosítanak a csapatoknak, például speedmentoring lehetőséget, ahol egymás után számos rövid (kb. 8-15 perces) találkozó során több mentornak is feltehetik a különféle szakterületeket érintő kérdéseiket. A mentorok kulcsszereplői a Design Terminal mindennapjainak, meghatározók a mentorált startupok fejlődésében. Nemcsak tanácsokkal látják el őket, hanem a csapatok részévé válva, szorosan együtt dolgoznak velük. 

A tavaszi szemeszter rendhagyó módon az online térbe költözik, a szervezők pedig már meg is alkották az ehhez szükséges stratégiát és biztosítják a technikai hátteret ahhoz, hogy a világ különböző pontjain tudják mentorálni a startupokat. 
A tavalyi évhez hasonlóan idén is kiemelt figyelmet kapnak a női startup alapítók, 2020-ban is folytatódik a főleg női vállalkozókra fókuszáló eseménysorozat, a Womentoring.

forrás: www.designterminal.org
 
 

Nyomtatás   E-mail