A Szarvasi Vízi Színház jubileumi évada június 12-től vár mindenkit

A járványügyi szabályok betartásával megrendezik a Szarvasi Vízi Színház tizedik, jubileumi évadát június 12. és augusztus 22. között. idén is.

Mint a szakmai felügyeletet ellátó Békéscsabai Jókai Színház közleményéből kiderül, a tervek szerint a nyitógála után egy hónapon keresztül minden este ingyenes előadások várják a publikumot a legkülönbözőbb műfajokban, majd a szarvasi Cervinus Teátrum fesztiválja következik. Július végétől többek között a Győri Balett, a Békéscsabai Jókai Színház, a Turay Ida Színház produkcióját, Edvin Marton hegedűművész és Rákász Gergely orgonaművész koncertjét láthatja-hallhatja a közönség.

A vízi színház honlapján – ahol a szervezők ígérete szerint hamarosan elérhető lesz a teljes programkínálat – olvasható, hogy a Turay Ida Színház a Salsa, Szivar, Szerelem; a Zentai Magyar Kamaraszínház és a soproni Petőfi Színház a Zenta 1697 című darabbal; a József Attila Színház A magas (szőke) barna férfi felemás című előadással; a Békéscsabai Jókai Színház az Egri csillagok, a Tanulmány a nőkről és a My Fair Lady darabokkal; a Pannon Várszínház A Pál utcai fiúkkal lép színpadra.

A hagyományoknak megfelelően az idei nyár sem múlhat el a Monte Cristo grófja című musical nélkül, és a szerda este ezúttal is a gyerekeké lesz: ők a Gárdonyi Géza Színháztól biztosan láthatják a Süsü, a sárkány című darabot.

A kormányrendelet értelmében a programok a szigorú higiéniai szabályok és ültetési rend betartásával, korlátozott nézőszámmal zajlanak. A belépéshez várhatóan előzetes regisztrációs jegy szükséges majd.

 

forrás: MTI, www.viziszinhaz.hu 


Nyomtatás   E-mail