Az Intermezzoban Ugrai István, az Átrium művészeti vezetője

Az Intermezzoban Bálint Edina vendége Ugrai István az Átrium művészeti vezetője.

Húsvéti színház az Átriumtól Nagypéntek délutánjától húsvéthétfőn éjfélig elérhetővé válik az Átrium Színház két streamelt előadása, Molnár Ferenc Egy, kettő, három és Zach Braff Minden nagyon jó lesz című darabja.

Valamint látható lesz a tavaly októberben bemutatott Újságmúzeum Live című produkció is az Átrium online terében. Molnár Ferenc valós időben játszódó vígjátéka 2016 óta nagy sikerrel szerepel az Átrium repertoárján, Znamenák István rendezésében, a főbb szerepekben Alföldi Róbert, Szatory Dávid, Lénárdt Laura, Parti Nóra, Lugosi György, Mertz Tibor és Debreczeny Csaba látható. Zach Braff komédiáját, a Minden nagyon jó leszt éppen a pandémia okozta lezárások előtt mutatták be, csupán néhány előadást érhetett meg a színpadon, aki még nem látta, most pótolhatja.

A produkció főbb szerepeiben Brasch Bencét, Parti Nórát, Bányai Kelemen Barnát és Hartai Petrát láthatja a közönség. Mindkét egyfelvonásos előadás a megadott időszakban bármikor megtekinthető, ahogyan az Újságmúzeum élő változata is, amelyben az 1920-as, ’30-as évek Budapestjének címlapsztorijaiba kalauzolja el a nézőket az Újságmúzeum Facebook-oldal gazdája, Sal Endre és Réczei Tamás.

www.atrium.hu