VEGAS, A SHOW! – ÚJ MŰSORRAL KÉSZÜL A BUDAPEST VARIETÉ

Idén ősszel nem kel átrepülni az óceánt ahhoz, hogy átéljük  a tökéletes vegasi show élményt.

Vegas a show címmel idén is színpadra áll az ország egyetlen varieté előadása. A Budapest Varieté úgy tűnik most felülmúlja önmagát is,  és egy olyan showt hoz a nézőknek, amiről eddig álmodni sem mertek.

Október 7-16.-ig lesz látható, hallható és ízlelhető az a rózsaszín tollak mögé rejtett előadás, amire már tavaly óta várunk. A 2021-es évhez hasonlóan most is a RAM színház ad otthont a Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina teremtette elvarázsolt világnak.

Csak kevesen tudják, hogy a varieté a cirkusz és a színház szerelemgyereke. A műfaj külföldön nagy népszerűségnek örvend, de a házaspárnak köszönhetően idén egyedülálló műsort láthatnak az érdeklődők. Egyre több a visszajáró vendég ugyanis, aki egyszer találkozik vele az visszavonhatatlanul a rabjává válik.

A 2022-es előadás minden szempontból különleges lesz. Maradnak a már megszokott elemek, a szexi táncoslányok, az izmos erőemelő férfiak és az idegfeszítő akrobaták, akiket akár egy finom vacsora közben csodálhatnak a nézők. Ám most mindenből a legek érkeznek. A vacsora egyik különlegessége, hogy a Danubius Hotles cukrász séfe Elvis kedvenc alapanyagaiból álmodott meg egy zseton alakú süteményt, aminek senki se fog tudni ellenállni.

Ahogy azt már megszokhattuk a varieté látványvilága minden évben egy új univerzumba varázsolja el a nézőket, sőt talán még a fellépőket is. Volt már itt szenvedély és erotika  is, idén pedig egy igazi vegasi show söpör majd végig a RAM Színház színpadán. A feledhetetlen előadáson a nemzetközi revűk és varieték legnagyobb sztárjai is színpadra lépnek.

Bemutatkoznak a monte carlói, kínai, és franciaországi Nemzetközi Cirkuszfesztivál díjazottjai, a Cirque du Soleil kerekesei és természetesen hazai tehetségek is emelik az est fényét. Minden visszatérő néző örömére pedig a már említett Eötvös Krisztina és Richter Szebasztián a Budapest Varieté alapítói ismét elhozzák a gyors öltözés csodáját, ami maximálisan izgalomba hozza a nézőteret.

Az Intermezzo vendége: Richter Szebasztian, a Budapest Varietén alapítója

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.09.22.

Back To Top