VÁLASZD A TÁNCOT! VÁLASSZ EGY TÁNCOT!

 

A Táncpedagógusok Országos Szövetsége szervezésében negyedik alkalommal rendezik meg vasárnap a Nagy Táncválasztót. Idén 12 városban – Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Kőszegen, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden, Budapesten, Szekszárdon, Sopronban és Székesfehérváron – várják majd a szervezők az érdeklődőket, akik az egész napos program során ingyenes táncórákon, kerekasztal beszélgetéseken, táncfilm vetítéseken és tánc előadásokon is részt vehetnek.

A különféle táncműfajok megismertetésen túl a szervezők fontos célja, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsék a táncot. Hiszen a tánc mindenkinek elérhető közösségi élmény, nem csak azért fontos, mert fejleszti az emberi testet, az izomzatot, hanem olyan örömforrást is jelent, amely felszabadítja és gazdagítja a személyiséget.

Budapesten a Budapest Táncszínház – DEPO helyszínén 10 órától klasszikus balett, modern tánc, kortárstánc, jazz-tánc és art jazz kurzusokra lehet jelentkezni, déltől ismert táncművészek közreműködésével kerek-asztal beszélgetés is lesz.

A regisztrációról és a helyszínekről a www.tancpedagogusok.hu oldalon található bővebb információ.

Az Impresszió rovat vendége: Földi Béla koreográfus, a Budapest Táncszínház igazgatója, művészeti vezetője, a budapesti programok szervezője

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.09.23.

Back To Top