Új műsorvezetővel bővül a Klasszik Rádió 92.1 csapata

2021. augusztus 2-tól Szerémi Nóra várja a kultúrára fogékony hallgatókat a Klasszik Rádió 92.1 reggeli műsorában. A Nyitány megújult köntösben folytatódik: az új műsorvezető mellett a könnyed és minőségi tartalmakkal új rovatok formájában találkozhat a közönség.

Szerémi Nóra rádiós tapasztalata több, mint húsz évre nyúlik vissza, pályafutását műsorszerkesztőként kezdte, majd műsorvezetőként és programmenedzserként is dolgozott számos vidéki rádiónál. Az elmúlt húsz évben a rádiózás mindig jelen volt életében, akár a mikrofon mögött fogadta a hallgatókat, akár a háttérben foglalkozott az adások összeállításával, programigazgatással.

A Klasszik Rádió 92.1 reggeli Nyitánya megújult formában, de ugyanazzal a céllal várja a hallgatókat, mint korábban: a művelt, nyitott gondolkodású embereknek kíván olyan tartalmat nyújtani, amivel bárki könnyed stílusú, intellektuális útravalóval indíthatja a napot.

A népszerű klasszikus zenék mellett minden hétköznap reggel 7-10 óra között különböző, tematikusan felépített interjúk, érdekességek töltik meg a műsort. A zenei rovat állandó szakértője a Klasszik Rádió 92.1 zenei szerkesztője Békéssy Lili lesz, de a filmművészet, a gasztronómia, az irodalom, a képzőművészet, és a környezetvédelem is külön rovatot kap a reggeli műsorban.

Back To Top